Deelprotheses

Vaak worden de gevolgen van een borstsparende operatie onderschat. En denkt men: “Ik hoef niet naar een mammacare winkel, want ik heb mijn beide borsten nog”. Niets is minder waar…

Ben je borstsparend geopereerd en heb je bestraling gehad, dan is het mogelijk dat de vorm van je bestraalde borst veranderd is qua volume. Als de borst bijvoorbeeld krimpt ten opzichte van de andere borst, dan gaat meestal je bh scheef zitten en trekt naar de grootste borst. Dit kan direct al een verschil geven, maar meestal in de maanden of jaren na de behandeling zul je merken dat de borst vaak kleiner, maar soms ook wel eens groter wordt.

Gelukkig heb ik daarvoor een oplossing. Met een goed passende Care-bh, al dan niet voorgevormd en soms met deelprothese. Dit is een schaaltje die in de bh en op de borst gedragen wordt waarmee het volume weer uitgevuld wordt en de borsten weer symmetrisch zijn. Deze deelprotheses zijn er van verschillende merken en dikker, dunner, kleiner of groter. Net wat nodig is. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om een EVE maatwerk deelprothese aan te laten meten. Dit is een perfect passende deelprothese op jouw borst gemaakt.

Vraag naar de mogelijkheden voor jou.

Meer informatie over deelprotheses of een persoonlijk consult?

Vul dan het onderstaand formulier in.