Onze nieuwe website is LIVE!

Tijd voor een frisse website en dat is gelukt. Ik ben erg trots jullie mijn nieuwe website te mogen tonen. Ook het logo heeft een remake gekregen en is nu een stuk mooier. De kleuren passen heel erg bij mijn dienstverlening, maar ook bij mijzelf. Vooral het feit dat de foto’s op de website ook zelf genomen zijn tijdens de uitvoering van mijn eigen werkzaamheden en twee hele informatie video’s over mammacare en compressietherapie op de bedoelde pagina’s is iets om trots op te zijn

Via het contactformulier kun je ook altijd contact opnemen

In de basis goede informatie en natuurlijk valt er veel meer te vertellen over einder aspect, verband of prothese en dat is ook iets waar je beslist niet zonder hoeft te doen. Vanaf deze plaats is het de bedoeling jullie regelmatig te voorzien van updates en informatie over mijn vakgebied. Via het contactformulier kun je ook altijd contact opnemen met je persoonlijke vraag en bellen mag natuurlijk ook.