EVE Borstprothese

We hebben een mooie samenwerking met EVE borstprotheses opgebouwd. Dit bedrijf zit in Haarlem en maken daar 3D geprinte borstprotheses. Deze worden op maat gemaakt en passen als een puzzelstukje op je lijf.

“Dit gevoel gun je toch iedereen”

Sinds April 2022 heb ik een scanner waarmee ik deze protheses kan aanmeten in de praktijk in Zuidlaren. (De dames hoeven dan niet meer naar Haarlem.) Er wordt een 3D scan van je lijf gemaakt en aan de hand daarvan wordt er een super lichtgewicht prothese voor jou gemaakt.

Deze EVE maatwerk protheses, zitten niet bij alle zorgverzekeraars in het basis pakket, wel vragen wij voor iedere klant het individueel aan bij de zorgverzekering met een goede motivatie. Tot nog toe hebben alle dames het gedeeltelijk of volledig vergoed gekregen, afhankelijk van de verzekering. Eigenlijk kan ik de meeste dames nog steeds naar tevredenheid voorzien met een “standaard” borstprothese en een goed passende bh. Deze bh is het belangrijkste voor een goed passende
prothese. Als de bh niet goed zit om de e.v.t. bestaande borst, kun je ook nooit een goed passende prothese aanmeten. Of het nou standaard, of een EVE prothese is.

Gelukkig heb ik zo’n 1000 bh’s in voorraad, geschikt voor het dragen van deze protheses. De essentie van de EVE prothese is, een betere aansluiting op je lichaam. Deze sluit precies aan op je litteken. Is uitermate geschikt bij oedeem, verharding van het litteken of borstwand. De prothese is luchtgevuld en dus lichter dan de meeste standaard prothesen. De EVE heeft ook een goed effect op zenuwpijn.

“Ook is de EVE maatwerk prothese geschikt na borst besparende operaties.”

Ook zeker bij een borstbesparende operatie, is het aan te raden om eens samen naar een goede bh te kijken, al dan niet met een deelprothese voor weer symetrie. Door de behandeling/bestraling, zie je vaak volume verschil in de beide borsten. Dit kan ik uitvullen met een goed passende bh. Ook is de EVE maatwerk prothese geschikt na borst besparende operaties.

Wilt u graag meer informatie over borstprotheses, bh’s of over de EVE protheses, neemt u dan gerust contact met mij op voor een afspraak om samen te kijken wat voor u een goede oplossing is.

Meer informatie over de EVE bortsprothese of persoonlijk consult?

Vul dan het onderstaand formulier in.