Mammacare

Op gebied van mammacare kunt je mij benaderen voor het aanmeten van borstprothesen, speciale lingerie en badkleding bij borstkanker. Ook voor probleem maten BH’s kan je bij mij terecht.

Over symmetrie en zelfvertrouwen

Wanneer je getroffen bent door borstkanker, wordt je vrouwelijkheid aangetast, ongeacht of je een borstsparende operatie hebt ondergaan of een amputatie hebt gehad.

Wat vaak wordt onderschat, zijn de gevolgen. Door de radiotherapie en de operatie ontstaat er vaak weefselschade, wat onder andere kan leiden tot een volumeverschil tussen beide borsten.

Daarom is het belangrijk om goede lingerie aan te schaffen, eventueel met een passende borstprothese, zodat je weer symmetrisch bent en daardoor zelfvertrouwen kunt uitstralen.

Wat mammacare voor u kan betekenen…

Wat mammacare voor u kan betekenen…

Borstprotheses aanmeten

Borstprothesen zijn er in veel verschillende soorten en maten en het allerbelangrijkste bij het aanmeten van een prothese is dat de Care-bh goed past om de e.v.t. nog aanwezige borst. De prothese wordt dan op de eigen borst en bh aangepast. Margreet zal daarom altijd samen met jou kijken naar de voor jouw beste en mooiste oplossing. Omdat ze naast mammacare specialist ook nog eens compressie specialist is kan ze ook helpen de best mogelijke oplossing te vinden als er sprake is van wondvocht of oedeem rond de borst, oksel of in de arm. Hiervoor kan zij ook een therapeutisch elastische armkous of ander compressie hulpmiddel aanmeten.

Wij komen ook bij je thuis

Borstprothese + care-bh

De borstprothese wordt altijd samen met een goed passende care-bh gedragen. Dit is een bh met speciale hoesjes erin. De prothese past hier perfect in. De care-bh sluit iets hoger aan en beschikt over bredere bandjes zodat het draagcomfort optimaal is. Er zit vrijwel nooit een beugel in de care-bh.

Mammacare is zoveel meer

Ruim assortiment

De collectie care-bh’s is enorm groot, biedt voor ieder wat wils en is absoluut modieus en hip te noemen. Maar er is ook speciale badkleding verkrijgbaar en ook daarin is er ontzettend veel keuze.

Onze mammacare partners: